Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Το πιο ακριβό κουτί πικ νικ στον κόσμο!


Το Moynat Malle Bicyclette μπορεί να μην είναι το πιό γρήγορο και το πιο αεροδυναμικο ποδήλατο της αγοράς, αλλα σίγουρα μαζί του θα απολαύσετε ένα τέλειο πικ νικ στο τέλος της βόλτας. Ένα πικ νικ που θα κοστίσει πολυ ακριβά καθώς η αξία του ποδηλάτου ανέρχεται στις 33,659 λίρες Αγγλίας.
Για όσους δεν γνωρίζουν, η Moyant είναι μια παριζιάνικη εταιρεία που κατασκευάζει ιδιαίτερες και πανάκριβες τσάντες και κουτιά απο το 1849.
Ως εκ τούτου δεν αποτελεί εκπληξη το γεγονός πως η μεγαλύτερη αξία του ποδηλάτου βρίσκεται στο κουτί μπροστά απο το τιμόνι.
Βέβαια, το να το αποκαλούμε κουτί είναι άδικο. Η Moynat προτιμάει την ορολογία ‘’picnic trunk’’, που περιλαμβάνει λευκά κεραμικά πιάτα, ασημικά και χαρτοπετσέτες, με μικρά συρτάρια και θήκες για να αποθηκευσετε μικρά βαζάκια με χαβιάρι ή pate κλπ. .

Την τελική πινελιά δίνει η πρόσοψη που ανοίγει και γίνεται μικρό τραπεζάκι.
 | mbike.gr Όσο για το ποδήλατο, κατασκευάζεται χειροποίητα στην Ιταλία απο την Abici Italia στο εργαστήριο της στα νότια της Λομβαρδίας.
 Φυσικά το πλαίσιο είναι ατσάλινο, και για το εντυπωσιακό του αποτελέσματος βερνικώνετε τρείς φορές, ενώ η σέλα είναι κλασικά της Brooks.
H μετάδοση διαθέτει μία μόνο ταχύτητα με 42t δίσκο στην πεταλιέρα.
 Οι τροχοί είναι της Ιταλικής Ambrosio με λευκά ελαστικά της Schwalbe.
Όσοι απο εσάς μπαίνετε στον πειρασμό να αποκτήσετε ένα Μοynat, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ένα μικρό ταξιδάκι μέχρι το Mayfair του Λονδίνου και να το παραγγέιλετε απο την μπουτίκ της εταιρείας το Maison de Vente. Ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται περίπου στους δώδεκα μήνες. Πάντοτε το καλό πράγμα αργεί να γίνει...
πηγη:www.mbike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου