Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ένα S-Works για καλό σκοπό!

Mε μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική δημοπρασία του νικηφόρου ποδηλάτου του Alberto Contador

H φιλανθρωπική δημοπρασία, που οργανώθηκε από την Tinkoff-S axo και την Specialized, για το S-Works Tarmac που οδήγησε τον Alberto Contador στη νίκη στο Vuelta a Espana το 2014, κατέληξε πολύ ψηλά. 
Προσελκύοντας διαγωνιζόμενους απο όλο τον κόσμο, ξεκινώντας από τις ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής, την Eυρώπη, το Ισραηλ και την Τουρκία μέχρι την Singapore και την Ιαπωνία, το ποδήλατο τελικά πουλήθηκε στον Steven Bennett από το Swindon της μεγάλης Βρετανίας, στο ποσό των 15,000 ευρώ.
  Σπάνια δίνεται η ευκαιρία σε κάποιον να αποκτήσει ένα ποδήλατο που έχει οδηγηθεί απο έναν pro του World Tour, καθώς πολύ λίγα δείγματα πωλούνται σε ιδιώτες. Όταν η Tinkoff-Saxo και η Specialized ανακοίνωσαν την δημοπρασία, προσδοκούσαν σε μεγάλη συμμετοχή απο όλο τον κόσμο, όπως και έγινε.
 Οι προσφορές έπεφταν η μία μετά την άλλη σε όλη την διάρκεια της δημοπρασίας στο website της Tinkoff-Saxo, ανεβάζωντας την τιμή απο τις 3000 ευρώ αρχικά εώς τις 11,000, όταν ένα λεπτό πριν την λήξη o Steven Bennett έκανε το υψηλότερο bid στα 15,000 ευρώ και το κέρδισε. 
 Άπληστος ποδηλάτης ο ίδιος, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει το ποδήλατο του κορυφαίου ενενεργεία ποδηλάτη στον κόσμο συμβάλοντας και σε ένα τόσο σπουδαίο σκοπό.
  O CEO της Tinkoff-Saxo, Stefano Feltrin, ευχαρίστησε τον Bennent για την γενναιοδωρη προσφορά του. "Με μεγάλη μας χαρά θα ετοιμάσουμε ξανα το ποδήλατο του Alberto για να το παραδώσουμε επισήμως στον Steven. Ανυπομονούμε να τον καλωσορίσουμε στο αγώνα του Tirenno-Adriatico τον επόμενο μήνα όπου ο Alberto θα του παραδώσει το ποδήλατο αυτοπροσώπος μάζι με κάποια tips που μόνο ο ίδιος γνωρίζει"
Τα χρήματα απο την δημοπρασία θα δωθούν στο ορφανοτροφείο Matonyok Orphanage, στην Arusha της Τανζανίας, μέσω του αμερικανικου ιδρύματος Foundation For Tomorrow που απο το 2006 παρέχει ανεκτίμητη βοήθεια σε ορφανά και ευάλωτα παιδιά στην Tανζανία. Χάρη στην ενέργεια του Steven Bennett, πολλά παιδιά θα έχουν ένα φωτεινότερο μέλλον.
πηγη:  www.mbike.grwww.mbike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου