Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 9ο SMF

Μόλις άλλαξε ο χρόνος και ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για το 9ο Sfendami Mountain Festival που θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Απριλίου του 2015.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα ορεινού τρεξίματος 23 χιλ. και 10χιλ., αγώνα ορεινής ποδηλασίας XCO C2 UCI, ενταγμένος στο πρωτάθλημα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδηλασίας (UCI), αγώνα ορεινής ποδηλασίας κατηγορίας FUN 25χιλ.
Επιπλέον, η προσθήκη του αγώνα XCM μάραθων ορεινής ποδηλασίας 60χιλ. αποκτάει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς έχει ενταχθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της UCI, στην κατηγορία C3, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και όλοι οι αθλητές της κατηγορίας ΟΠΕΝ με κοινή εκκίνηση. Από το σύνολο των 60χιλ.  τα 7χιλ. είναι άσφαλτος, τα 10χιλ. μονοπάτια και τα υπόλοιπα δασικοί και αγροτικοί δρόμοι. Η νέα διαδρομή έχει χαραχθεί ήδη και το επόμενο διάστημα θα γίνει η καταγραφή της για τα τεχνικά  δεδομένα.
Οι εγγραφές θα ανοίξουν στις 15 Φεβρουαρίου για όλους τους αγώνες  μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης  www.sfendami.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου