Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Rear Suspension Repair Service FOX (vid)

Ποδήλατο βουνού η αλλιώς ΜΤΒ , με πίσω ανάρτηση η αλλιώς Full suspension , όπως και να το πεις το θέμα είναι ότι η πίσω ανάρτηση η οποία σε έχει κερδίσει από την πρώτη επαφή σου με το ποδήλατο θέλει και αυτή το σέρβις της .
Ανάλογα με την χρήση , Downhill , all Mountain η cross country , η ανάρτηση θέλει σέρβις τουλάχιστον μια φορά το χρόνο .
Μην σας φοβίζει η επισκευή της είναι κάτι ουσιαστικά απλό για έναν εξειδικευμένο τεχνικό , μετά το σέρβις σίγουρα θα καταλάβετε την διάφορα στην λειτουργια.
Το σέρβις ξεκινάει απλά με έναν εσωτερικό καθαρισμό και λίπανση του θαλάμου αέρα μέχρι και την αλλαγή τσιμουχών και κουζινέτων , ακόμα και αλλαγή υγρών στον θάλαμο της επαναφοράς .(rebound) .
Κόστος , ανάλογα με την κατάσταση και το επίπεδο επισκευής ίσως και αναβάθμισης (Fox Kasima powerd coated) από 35 ευρώ έως και 100 ευρώ .
Σημείωση ότι η επισκευή της ανάρτησης δεν περιλαμβάνει τα ρουλεμάν και τους άξονες μοχλικων τα οποία και αυτά θα πρέπει να αντικαθίστανται συχνά έτσι ώστε να δουλεύει άψογα η ανάρτηση μας
Αρθογράφος: Πάρης Δημητριάδης Cyclingspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου