Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ρεκόρ συμμετοχών στο τοπικό πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης της ΕΠΣΜΑΘ



Ρεκόρ συμμετοχών (155 αθλητές) είχε το πρωτάθλημα Δρόμου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, που διεξήχθη με επιτυχία την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, με αγώνες Ατομικής Χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών στα Ν.Καλίνδοια.
Οι αγώνες διεξήχθησαν για πέμπτη συνεχή χρονιά με την συνεργασία και την άριστη φιλοξενία του Δήμου Λαγκαδά της ΔΗ.Κ.Ε.Λαγκαδά και της Τοπικής Κοινοτήτας Ν. Καλινδοίων.
Τα σωματεία που συμμετείχαν ήταν: ΑΡΗΣ, ΒΑΟ, ΒΕΛΟΣ, , ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ, ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΑΟΚ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, ΣΙΘΩΝ, ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ.
Οι αγώνες ατομικής χρονομέτρησης ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής από τα Ν.Καλίνδοια Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Ζαγκλιβέρι. Οι ποδηλάτες βάση κλήρωσης ανά λεπτό έπαιρναν εκκίνηση για να διαγωνιστούν κόντρα στο χρόνο.
Στο χρονόμετρο τα χρυσά μετάλλια μοιράστηκαν στους αθλητές:..

Του ΠΑΟΚ Μαλούσης Θανάσης (Μίνι μικρά), Κασσίδης Αιμιλιανός (Εφήβων), Τζούμας Χρήστος (Ανδρών),
του ΒΕΛΟΥΣ Μαυρίδης Άγγελος (Παμπαίδων), Μαυρίδης Κων/νος (μάστερ 40+), Σιάνης Αριστείδης (μάστερ 50+),
του ΠΟΔΗΛΑΤΗ Παυλίδης Δημήτρης (μίνι μεγάλα), Λινάρδος Νικ. (παίδων)
και των ΧΙΛΙΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ Παπαϊωάννου Βαγγέλης (μάστερ 30+)
Τα αργυρά στους αθλητές:
Του ΠΑΟΚ Καπινάς Μόδεστος (παμπαίδων), Καπαγιαννίδης Ιωάννης (παίδων),
του ΒΕΛΟΥΣ Σπυρίδης Γιάννης (μάστερ 30+), Αντώνογλου Μιχαήλ (μάστερ 40+),
του ΠΟΔΗΛΑΤΗ Καπετανίδου Σοφία (μίνι μικρά), Τερζής Δημήτριος (Εφήβων)
των ΧΙΛΙΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ Βροχίδης Αλέξανδρος (Ανδρών), SIXSMITH Phil (μαστερ 50+)
και του ΜΑΧΗΤΗ ΣΕΡΡΩΝ Γκόγκας Κων/νος (Μίνι μεγάλα)
Και τα χάλκινα στους αθλητές:
Του ΒΕΛΟΥΣ Μεταλλίδης Χρήστος (Εφήβων), Δεληδημητρίου Χρήστος (Ανδρών), Γεωργιάδης Λεωνίδας (μαστερ 30+), Γεωργιάδης Κώστας (μαστερ 40+)
Του ΠΑΟΚ Ράπτης Βασίλης (μίνι μικρά), Ράπτης Γιώργος (μίνι μεγάλα)
Του ΒΑΟ Χαμουρτιάδης Γιώργος (Παμπαίδων)
Του ΠΗΓΑΣΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Γκουλιαμτζής Σίμος (Παίδων)
Και των ΧΙΛΙΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ Μουτσόπουλος Κομνηνός (μαστερ 50+)
Κοινή κατηγορία με τους Παίδες αγωνίστηκαν οι Γυναίκες και Νεάνιδες όπου τιμής ένεκεν η Ένωση βράβευσε τις τρεις πρώτες κατηγορίας Γυναικών: Πλεσιώτη Δημ.-Πομπιέρη Μαγδ. (Ποδηλάτης), - Ρωμανίδου Ξένια (Πήγασος Ξάνθης) και τις τρεις πρώτες Νεανίδων: Βάσσου Ειρήνη (Ποδηλάτης) – Ακριτίδου μαρίνα (Σίθων) – Καπετανίδου Σταυρούλα (Ποδηλάτης).
Μετά το πέρας των αγώνων έγιναν οι απονομές στους νικητές των αγώνων ανά κατηγορία στην κεντρική πλατεία των Ν.Καλινδοίων, παρουσία πολλών φίλων της ποδηλασίας και των κατοίκων του τόπου. Η Ένωση ευχαριστεί θερμά την ΔΗΚΕΛ Δήμου Λαγκαδά, την τοπική κοινότητα Ν.Καλινδοίων τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών Καλινδοίων Καλαμωτού «Η Κυψέλη», τους Φίλους του Μουσείου Φ.Ιστορίας, για τη φιλοξενία και τη βοήθεια τους στους αγώνες.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής ενότητας Ν.Καλινδοίων κ. Δημήτριος Στραζέμης, ο υπεύθυνος του Μουσείου κ. Νικόλαος Κυριαζίδης, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. κ. Κλεάνθης Μπάργκας και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ευχαριστεί θερμά την Τροχαία Θεσσαλονίκης και το Αστυνομικό τμήμα Λητής για την κάλυψη των διαδρομών του αγώνα, τους κριτές της ΕΠΣΜΑΘ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διοίκησης και προσέφεραν τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς, τους αθλητές και τους συλλόγους που για άλλη μια φορά έδωσαν το παρόν απ´ όλη την περιφέρεια κόντρα στις αντίξοες οικονομικές συνθήκες και συνεισφέροντας για άλλη μια φορά στην ανάπτυξη του αθλήματος αποδεικνύοντας την αγάπη τους για αυτό που υπηρετούν
πηγη:www.epsmath.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου