Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Δικονομικά Τερτίπια και απαράδεκτες μεθοδεύσεις Τερζή για την εξασφάλιση της πλειοψηφίας

 Ενημερώνουμε τα Σωματεία-Μέλη και τον κόσμο της Ποδηλασίας ότι κατά την Γενική Συνέλευση της 31.03.2014 που πραγματοποιήθηκε στις 12μμ. κόντρα σε ότι συνηθίζονταν έως τώρα (δηλ. η πραγματοποίηση της συνέλευσης κατά την πρώτη οριζόμενη ώρα σύγκλησης, που ήταν ώρα εργασίας για τους περισσοτέρους των εκπροσώπων) επιχειρήθηκε για άλλη μια φορά η αλλοίωση της βούλησης των σωματείων μελών, η οποία είχε εκφρασθεί κατά τη Γενική Συνέλευση της 15ης Μαρτίου, με την απόρριψη του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού της Ομοσπονδίας.
Η όλη διαδικασία στερούμενη κάθε νομιμότητας όπως είχαμε εγκαίρως επισημάνει, στιγματίσθηκε και από το γεγονός της απαράδεκτης υφαρπαγής του δικαιώματος της συμμετοχής στην ψηφοφορία δύο σωματείων μελών μας, με δικονομικά τερτίπια, προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη πλειοψηφία για την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου...

Έτσι κατά το Διοικητικό Συμβούλιο που προηγήθηκε της Γ.Σ. (10πμ) με μοναδικό θέμα την επικύρωση σωματείων, παρουσιάσθηκε από το Προεδρείο στα μέλη , απόφαση προσωρινής διαταγής απαγόρευσης συμμετοχής στην επερχόμενη Γ.Σ. των σωματείων μελών μας Α.Σ. ΑΚΡΑΤΟΣ και Π.Ε.Σ. Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, την οποία δεν μας επέτρεψαν ούτε να τη διαβάσουμε προσεκτικά, καθώς παρόλο που ζητήσαμε αντίγραφο, δεν μας το έδωσαν.
Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της αχρειότητας, προκειμένου ο πρόεδρος να εξασφαλίσει την απαραίτητη πλειοψηφία για να περάσει τον απολογισμό και να επιχορηγηθεί από τη ΓΓΑ, επιστράτευσε τα σωματεία Σπαρτιατικός (Πρηστούρης) και Π.Σ.Κορωπίου που προσέφυγαν εναντίον της Ελληνικής Ομοσπονδίας, ισχυριζόμενοι ότι κακώς ψήφισαν στην Γενική Συνέλευση της 15-03-14 τα δύο σωματεία που μας στήριξαν (Α.Σ. ΑΚΡΑΤΟΣ και Π.Ε.Σ. Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ), καθώς δεν πληρούσαν τις προυποθέσεις.
Oι δύο αντίδικοι δηλ. σε αυτή την υπόθεση ήταν από την μία ο Τερζής και από την άλλη ο Πρηστούρης που και οι δύο επιδίωκαν τον ίδιο στόχο, την μείωση δηλ. της δύναμης της αντιπολίτευσης.
Κατόπιν τούτων των απαράδεκτων μεθοδεύσεων, θεωρήσαμε πως η συμμετοχή μας στην Γενική Συνέλευση θα προσέδιδε κύρος στην οπερέτα που είχε σκηνοθετηθεί με τόση διαστροφική επιμέλεια από την πλειοψηφία και έτσι αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε.
Εξηγώντας λοιπόν στον φίλο ποδηλατικό κόσμο τους λόγους της αποχής μας και τον τρόπο διαμόρφωσης του 18-0 που άμεσα δημοσιοποίησε η Διοίκηση, Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά την μεθοδευμένη, τεχνητή απόκτηση πλειοψηφίας και εμμένουμε στην θέση μας για το παράνομο της σύγκλησης της δεύτερης Γενικής Συνέλευσης της 31.03.2014 με το ίδιο θέμα που είχε απορριφθεί στην προγενέστερη Γ.Σ. των Σωματείων – Μελών μας δηλ. του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου