Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Άνετη επικράτηση του Βροχίδη στον πρώτο αγώνα του Cyclingspot Mountain Bike Cup

 Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Cyclingspot Mountain Bike Cup με την συμμετοχή 170 αθλητών όλων των ηλικιών να δίνουν το παρόν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.
Ο πρώτος αγώνας του κυπέλλου ήταν ένας αγώνας ατομικής χρονομέτρησης, ένα αγώνισμα που σπάνια συναντά κάποιος στην ορεινή ποδηλασία το οποίο αποδείχτηκε ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ για όλους τους αθλητές που βρίσκονται στην μέση της χειμερινής τους προετοιμασίας.
Νικητής του αγώνα στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα των Χιλίων Δένδρων και στην παρθενική του εμφάνιση στην κατηγορία ανδρών, αναδείχτηκε ο Βαλκανιονίκης Αλέξανδρος Βροχίδης ο οποίος κάλυψε την απόσταση των 18 χιλιομέτρων σε 51 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα αφήνοντας πίσω του τον Αλέξανδρο Ιορδανίδη, των Χιλιών Δένδρων επίσης, με μια διαφορά περίπου τεσσάρων λεπτών, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο έφηβος Παναγιώτης Μπουκουβάλας του ΒΑΟ.
Εντυπωσιακή ήταν η μεγάλη συμμετοχή στις μικρές κατηγορίες που ξάφνιασε ευχάριστα τους πάντες και ανάγκασε τους διοργανωτές να καθυστερήσουν την εκκίνηση του αγώνα.


Η μεγάλη συμμετοχή αλλά και ο συναγωνισμός στις μικρές κατηγορίες απέδειξαν πως η ποδηλασία της Βόρειας Ελλάδας, παρά την οικονομική κρίση, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και πως μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.
Το Cyclingspot θα ήθελε να ευχαριστήσει την DRIFT, μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Θεσσαλονίκης, την επιχείρηση Πλατανόραμα και τους χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης cyclingnews.gr και snowboardholics.gr για την συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ο επόμενος αγώνας του Cyclingspot Mountain Bike Cup θα διοργανωθεί στις 16 Φεβρουαρίου και πάλι στο Πλατανόραμα Ζαγκλιβερίου, αυτή την φορά όμως θα έχει την μορφή XCO, με τους αθλητές να ξεκινούν με μια μαζική εκκίνηση και να καλύπτουν την τεχνική κυκλική διαδρομή των 4,2 χιλιομέτρων έξι φορές, κάτι που σίγουρα θα είναι αρκετά εντυπωσιακό για τους θεατές αλλά και σίγουρα απαιτητικό για τους αθλητές.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση μπορείται να έχετε μέσω της σελίδας του Cyclingspot στο facebook στην διεύθυνση www.facebook.com/cyclingspot ενώ φωτογραφίες από την διοργάνωση μπορείτε να προμηθευτείτε από την διεύθυνση www.mtbphoto.gr
 πηγη:http://www.cyclingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου