Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Αγώνες ΜΤΒ και δρόμου στην Κεντρική Μακεδονία για το υπόλοιπο του 2013 (Ενημέρωση).

 Το καλοκαίρι τελειώνει σιγά σιγά, οι θερμοκρασίες πέφτουν και οι τελευταίοι "OPEN" αγώνες της χρονιάς παίρνουν την σειρά τους.



 Η αρχή για τους αγώνες mountain bike γίνεται στο Σέιχ-Σου στις 8 Σεπτεμβρίου με διοργανωτή τα "Χίλια Δέντρα" σε συνεργασία με το "Ποδηλατόραμα". H εκκίνηση είναι στις 11:00 με το κόστος συμμετοχής είναι 15 €.

 Ο δεύτερος αγώνας σερί,  είναι την επόμενη Κυριακή, στις 15 Σεπτεμβρίου και λίγο πιο ψηλά, στον Χορτιάτη,  όπου η Π.Ε.ΠΑ.ΜΑ.Θ. (ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ) σε συνεργασία με το Action Bike Club διοργανώνουν το 2o Action Bike Club MTB Race Hortiati με εκκίνηση στις 11:00 και κόστος συμμετοχής 10 .
 Την ίδια ημέρα διοργανώνεται το "ΑΘΛΟΣ ΜΠΕΛΕΣ" στα Άνω Πορρόια, με κόστος συμμετοχής επίσης 10 €.


 Σειρά παίρνει ένα ποδηλατικό αγωνιστικό διήμερο στο καταπληκτικό τοπίο της Σφενδάμης  στην Πιερία, με αγώνες Εnduro και night trail.
 Η αρχή γίνεται με τον νυχτερινό αγώνα MTB και τρέξιμο (το άθλημα που τρέχεις δίχως ποδήλατο) στις 28 Σεπτεμβρίου και την επομένη, στις 29 Σεπτεμβρίου υπάρχει Enduro race με ατομική χρονομέτρηση. Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα 15 € ανά αγώνα και 25 € εφ' όσον υπάρχει συμμετοχή και στους δύο.
 Eνημέρωση: Την ίδια ημέρα (29 Σεπτεμβρίου), η αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής και η Ένωση camping Χαλκιδικής, διοργανώνει αγώνα 34 χλμ, με συμμετοχή 12 €, όπου περιλαμβάνει τον ΦΠΑ, υδροδοσία και τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα και δωρεάν διαμονή στον χώρο του camping με ιδία μέσα (σκηνές, τροχόσπιτα κ.α.) ή έκπτωση 20% επί των τιμών. Περισσότερες πληροφορίες στο ανάλογο facebook event.

 Στις 6 Οκτωβρίου γίνεται ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας "MACEDONIAN TROPHY" στην Ποντοκερασιά Κιλκίς και συγκεκριμένα η εκκίνηση θα είναι από τo KROUSSIA HOTEL. Περισσότερες πληροφορίες και προκήρυξη στο ανάλογο facebook event

 Τελευταίος αγώνας της χρονιάς για τις περιοχές πλησίον της Θεσσαλονίκης στο MTB, είναι στο "Oreokastro Trails 2" στις 13 Οκτωβρίου, σύμφωνα με δήλωσεις υπευθύνων και την δημιουργία εκδήλωσης στο facebook δίχως όμως να έχει δημοσιευτεί ανάλογη προκήρυξη.
 Την ίδια ημέρα ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ν. Παντελεήμονα διοργανώνει αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας απόστασης 41 χιλιομέτρων, με την επωνυμία Olympus Mountain Bike Challenge 2013, όπου επίσης δεν έχει δημοσιευτεί προκήρυξη.


Για τους ποδηλάτες του δρόμου υπάρχουν οι παρακάτω αγώνες
  • Την 1η Σεπτεμβρίου στην Ξάνθη, ο ΠΗΓΑΣΟΣ, διοργάνώνει στο πλαίσιο των γιορτών παλιάς πόλης, ποδηλατικό αγώνα δρόμου, με συμμετοχή 10€ και εκκίνηση στις 11:30. Πληροφορίες.
  • Στις 15 Σεπτεμβρίου η "TEAM PODILATOMANIA"  σε συνεργασία με τον Δήμο Πτολεμαΐδας διοργανώνει τον 2ο αγώνα ανάβασης Βλάστης. Πληροφορίες.



 Σημείωση: Στους"OPEN" αγώνες μπορούν να συμμετέχουν ποδηλάτες που δεν έχουν αγωνιστικό δελτίο στην ομοσπονδία.












1 σχόλιο: