Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ποδηλασίας πίστας στην Κεφαλονιά!

Έκκληση προς όλους τους οδηγούς του νησιού να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί με τους αθλητές

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ποδηλασίας πίστας στην Κεφαλονιά θα διαρκέσει από 10/1/2015 μέχρι 21/1/2015 και θα διεξαχθεί με την πολύτιμη βοήθεια του ξενοδοχείου ''Mirabel'', του εστιατορίου ''Ψητό'' και του πλοίου ''Ιόνιο Πέλαγος'' που καλύπτουν διαμονή, διατροφή και μετακίνηση των αθλητών. Αρωγοί επίσης είναι τα γυμναστήρια ''Genesis'' και ''Gymland'' που διαθέτουν τον χώρο τους για τις εξειδικευμένες απογευματινές προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας.
Οι αθλητές σε καθημερινή βάση και για όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους από τις 9:00 έως τις 14:00 θα διανύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα στο οδικό δίκτυο της Κεφαλονιάς. Στόχος του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Λάμπρου Βασιλόπουλου είναι να έρθουν σε επαφή οι νέοι αθλητές με τους παλαιότερους προκειμένου να αποκτήσουν αθλητική ομοιογένεια και οι νέοι αθλητές να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες.
Συντονιστής και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Παντελής Ιωαννίδης.

Υ.Γ. Έκκληση από τον κ. Παντελή Ιωαννίδη προς όλους τους φίλους οδηγούς του νησιού να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί με τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας όταν βρεθούν αντιμέτωποι στο οδικό δίκτυο της Κεφαλονιάς το ανωτέρω χρονικό διάστημα.
http://www.kefalonizw.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου