Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ταξιδεύοντας στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες


Ταξιδεύοντας στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

Η ιδανική εποχή να σχεδιάσετε τα επόμενα ταξίδια σαςΤο ποδήλατο είναι το ιδανικό μέσο για να ανακαλύψει κάποιος τις σύγχρονες ευρωπαϊκές πόλεις  | mbike.gr Από τις καλύτερες εκδόσεις που κυκλοφορούν είναι οι ταξιδιωτικοί οδηγοί "City Cycling" της Rapha. Πρόκειται για μια σειρά μοναδικών ταξιδιωτικών οδηγών για ευρωπαϊκές πόλεις, μόνο που οι πληροφορίες όλες περιστρέφονται γύρω από το ποδήλατο.
Οι οδηγοί προτείνουν όμορφες διαδρομές για να ανακαλύψει κάποιος την πόλη, στυλάτα καφέ, καλά εστιατόρια, ωραία καταστήματα, ποδηλατικά καταστήματα, προτείνουν ποδηλατικά events για τα οποία η κάθε μια από τις πόλεις μπορεί να είναι γνωστή και φυσικά περιλαμβάνουν αναλυτικούς χάρτες για διαδρομές στις πόλεις...

 | mbike.gr
Η Rapha συνεργάστηκε για το πρότζεκτ αυτό με την Thames & Hudson, προτείνοντας σε καλλιτέχνες από τις πόλεις να σχεδιάσει ο καθένας με τον τρόπο του τα σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος της κάθε πόλης. Οι οδηγοί όχι μόνο προτείνουν προορισμούς, διαδρομές και σημεία αλλά και παρουσιάζουν τις εμπειρίες του καθενός από τους συγγραφείς για την κάθε πόλη, δίνοντας ουσιαστικές και χρηστικές πληροφορίες, για να ανακαλύψει κάποιος 9 ευρωπαϊκές πόλεις με το ποδήλατο.
Διατίθενται σε μια όμορφη, σκληρή θήκη και αποτελούν απόκτημα για κάθε βιβλιοθήκη.
Ταξιδέψτε με το ποδήλατό σας - έστω και νοερά - σε μερικές από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης και ανακαλύψτε, για μια ακόμη φορά, γιατί το ποδήλατο είναι ο καλύτερος τρόπος να επισκεφθεί κάποιος μια πόλη.
Πρόκειται για πλήρεις και ολοκληρωμένους οδηγούς που δεν είναι ανάγκη να επισκεφθείς την πόλη με ποδήλατο για να εκτιμήσεις - αλλά η αλήθεια είναι πως η ποδηλατική προσέγγιση είναι το δυνατό τους σημείο.
 | mbike.gr Υπέροχες εικονογραφίσεις και ακριβείς χάρτες συμπληρώνουν ένα πακέτο που σίγουρα θα εκτιμήσετε.
Η σειρά περιλαμβάνει Λονδίνο, Μιλάνο, Άμστερνταμ, Παρίσι, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Κοπεγχάγη, Αμβέρσα-Γάνδη και πρόκειται για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδόσεις που έχουμε ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό.
Διαστάσεις: 115x175 (pocket size)
Χαρτί: Ανακυκλωμένο
Εικονογράφιση: Εξαιρετική!
Σελίδες: 64
Εκδόσεις: Rapha / Thames & Hudson
Πληροφορίες: http://www.rapha.cc/eu/en/shop/city-cycling-guides/product/CCG01
πηγη: http://www.mbike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου