εικόνες-απ-το-κύπελλο-downhill-στο-στόμιο (1)Στον υπέροχο Κίσσαβο είχε στηθεί μια διαδρομή για απολαυστικό downhill. Τέσσερα νέα, ζόρικα άλματα, δοκίμασαν κάθε έναν που τόλμησε να πετάξει ψηλά, ενώ το φοβερό αφράτο χώμα τσίτωνε τις αισθήσεις και του πιο απαιτητικού downhill rider. 
Το Amanita Downhill Crew με ηγέτη τον Μήτσο Οικονόμου είχε φροντίσει να προετοιμάσει μια φοβερή πίστα τριπωμένη σε ένα μαγευτικό καταπράσινο περιβάλλον. ..

 
εικόνες-απ-το-κύπελλο-downhill-στο-στόμιο (4)
Όπως ήταν αναμενόμενο ο Μήτσος Οικονόμου έθεσε τα στάνταρ από τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά. Με χρόνο 1:45.899 τέθηκε επικεφαλής φροντίζοντας παράλληλα να προσφέρει τρελό θέαμα στα άλματα και να ξεσηκώνει τους θεατές! 
εικόνες-απ-το-κύπελλο-downhill-στο-στόμιο (3)
 
Στο βάθρο της κατηγορίας Elite, 1ος ο Δημήτρης Οικονόμου, 2ος ο Γιάννης Ιωάννου, 3ος ο Γουβής Ελισσαίος
εικόνες-απ-το-κύπελλο-downhill-στο-στόμιο (1)
το βάθρο της Γενικής Κατάταξης, 1ος ο Δημήτρης Οικονόμου, 2ος ο Γιάννης Ιωάννου, 3ος ο Γουβής Ελισσαίος, 4ος ο Δάνης Καραμιχαηλίδης, 5ος ο Δημήτρης Μπαξεβάνος και 6ος ο Δερβένης Χρήστος.
εικόνες-απ-το-κύπελλο-downhill-στο-στόμιο (5)
 
 
Στο βάθρο της κατηγορίας Junior, 1ος ο Δημήτρης Μπαξεβάνος, 2ος ο Νικόλας Τσαρούχης και 3ος ο Τηλέμαχος Τσαρούχης.
 
εικόνες-απ-το-κύπελλο-downhill-στο-στόμιο (6)
 
Στο βάθρο της κατηγορίας Master, 1ος ο Γιώργος Παλιάτσος, 2ος ο Φινίδης Νίκος, 3ος ο Σωτήρης Γκόντας, 4ος ο Σαρτζετάκης Σπύρος, 6ος ο Αναγνώστου Άγγελος.
εικόνες-απ-το-κύπελλο-downhill-στο-στόμιο (7)
Στο βάθρο των Veterans, 1ος ο Αληφακιώτης Αντώνης, 2ος ο Κωστογιάννης Ανάργυρος, 3ος ο Σκαρής Φώτηςεικόνες-απ-το-κύπελλο-downhill-στο-στόμιο (8)
Στο βάθρο Γυναικών, 1η η Μαυράκη Ειρήνη, 2η η Τσάλλου Νίκη, 3η η Αθανασούλα Βασιλική.
 


εικόνες-απ-το-κύπελλο-downhill-στο-στόμιο (9)


πηγη: http://www.xtreme360.gr