Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Με επιτυχία το ποδηλατικό Σαββατοκύριακο του Cyclingspot Mountain Bike Cup

   Ενα αξέχαστο Σαββατοκύριακο έζησαν όσοι συμμετείχαν στον 3ο και 4ο αγώνα του Cyclingspot Mountain Bike Cup στο Πλατανόραμα Ζαγκλιβερίου σε δύο ξεχωριστούς αγώνες που σπάνια συναντά κάποιος στην χώρα μας.  
Το Σάββατο πργαματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας eliminator με θεατές και αθλητές να απολαμβάνουν το θεαματικό αυτό νέο αγώνισμα ενώ την Κυριακή, μετά από τον διασυλλογικό αγώνα cross country στις μικρές κατηγορίες, ακολούθησε ο τετράωρος αγώνας σκυταλοδρομίας για ζεύγη με την συμμετοχή 26 ομάδων.
  Το Σάββατο οι αθλητές συμμετείχαν στον πρώτο αγώνα eliminator οπεν στην χώρα μας σε μια πολύ τεχνική διαδρομή μέσα στον χώρο του κτήματος με την συμμετοχή περίπου 100 αθλητών όλων των ηλικιών. 
Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο έφηβος Γιάννης Λεκοβίτσης του ΠΑΟΚ που εξέπληξε τους πάντες με την εμφάνισή του αφήνοντας πίσω του τον Βαλκανιονίκη Αλέξανδρο Βροχίδη, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Παναγιώτης Μπουκουβάλας, ο οποίος έκανε τον καλύτερο χρόνο στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης που προηγήθηκε...

 Μεγάλες μάχες έγιναν και στις μικρές κατηγορίες με τους αθλητές να δείχνουν να απολαμβάνουν το νέο αγώνισμα αλλά και την διαδρομή.
  Την Κυριακή η ημέρα ξεκίνησε με τον αγώνα cross country για τις μικρές κατηγορίες, με τους Γόκτση Χρήστο του Ποδηλάτη, Δημήτρη Χατζή των Μαχητών Πεύκων και τον Χαμουρτζιάδη Γιώργο του ΒΑΟ να αναδεικνύονται νικητές στις κατηγορίες Μίνι μικρών, Μίνι μεγάλων και Παμπαίδων αντίστοιχα. 
Στον τετράωρο αγώνα σκυταλοδρομίας ο παλιός πρωταθλητής Ελλάδας Κώστας Συμελίδης μαζί με τον Θεόδωρο Αραμπατζή έκλεψαν την παράσταση παραμένοντας στην κορυφή του αγώνα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του τετραώρου, ενώ οι Βετεράνοι Βασίλης Τσιπλάκης και Ευάγγελος Νικολουδάκης εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, αφου όχι απλά άφησαν πάρα πολλούς νεώτερους πίσω τους αλλά ήταν και οι μόνοι που “αμφισβήτησαν” τους νικητές του αγώνα καθώς για ένα μικρό διάστημα βρέθηκαν επικεφαλής του αγώνα.
 Στην τρίτη θέση του αγώνα τερμάτισαν οι δύο νεαροί αθλητές του ΒΑΟ Κεχαγιάς και Τσορτσουκτσίδης απέδειξαν πως έχουν ένα λαμπρό μέλλον μπροστά τους. Μεγάλη μάχη έγινε στην κατηγορία μικτών ζευγαριών με τα πρώτα τρία ζευγάρια να έχουν τις ίδιες στροφές μετά από τέσσερις ώρες αγώνα και τους Ακριτίδου και Κουσουντζίδη να κερδίζουν τελικά την μάχη.
  Το Cyclingspot θα ήθελε να ευχαριστήσει την DRIFT, μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Θεσσαλονίκης, την επιχείρηση Πλατανόραμα και τους χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης cyclingnews.gr και snowboardholics.gr για την συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.
  Ο τελευταίος αγώνας του Cyclingspot Mountain Bike Cup θα διοργανωθεί στις 15 Ιουνίου στο Camping Lacara με έναν μαραθώνιο αγώνα 64 χιλιομέτρων στο πανέμορφο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής με πολλές εκπλήξεις και δώρα για όσους θα συμμετάσχουν. Στις μικρές κατηγορίες ο τελικός νικητής του κυπέλλου θα κριθεί από τον τελευταίο αγώνα από σημείο σε σημείο ενώ θα υπάρξει και αγώνας για τους νέους φίλους του αθλήματος με έναν αγώνα κατηγορίας FAN.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του κυπέλλου μπορείτε να έχετε μέσω της σελίδας του Cyclingspot στο facebook στην διεύθυνση www.facebook.com/cyclingspot ενώ τα αποτελέσματα των δύο ημερών θα αναρτηθούν στο www.cyclingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου