Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Έτοιμο το Camping Lacara να υποδεχτεί τον τελικό του Cyclingspot Mountain Bike Cup

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι προετοιμασίες για το Lacara Mountain Bike Marathon, τον τελικό του φετινού κυπέλλου της CYCLINGSPOT, το οποίο διοργανώνουν αυτή την Κυριακή τo Camping Lacara σε συνεργασία με την Cyclingspot και τον σύλλογο Camping Χαλκιδικής. 
Το Camping Lacara στέκεται δυναμικά στον χώρο της ορεινής ποδηλασίας διοργανώνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έναν αγώνα mountain bike στην ορεινή Σιθωνία. 
Μετά τον επιτυχημένο περσινό αγώνα αυτή την φορά τοCamping Lacara διοργανώνει έναν μαραθώνιο mountain bike απόστασης 52 χιλιομέτρων με στόχο πάντα να προβάλει την ορεινή Σιθωνία, μια πλευρά της Χαλκιδικής που ελάχιστοι γνωρίζουν.
 Παράλληλα με τον αγώνα θέλει να δώσει την ευκαιρία σε αθλητές αλλά και συνοδούς να υποδεχτούν το καλοκαίρι με το πρώτο μπάνιο της χρονιάς στα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά της Χαλκιδικής, αφού ο καιρός για το επόμενο Σαββατοκύριακο προβλέπεται πολύ καλός...

  Το έπαθλο για τον νικητή του Μαραθωνίου θα είναι 2 αεροπορικά εισιτήρια από την Astra Airlines για όλους τους προορισμούς της στην Ελλάδα, ενώ οι τρεις πρώτοι της τελικής γενικής κατηγορίας του Cyclingspot Mountain Bike Cup θα κερδίσουν δώρα από την DRIFT και την ENDURA συνολικής αξίας 600€.
  Εκτός από τον αγώνα των 52 χιλιομέτρων στα πλαίσια του Lacara Mountain Bike Marathon ο οποίος θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ, προβλέπεται και αγώνας κατηγορίας FAN μήκους 15 χιλιομέτρων, για όσους δεν νοιώθουν έτοιμοι αγωνιστικά, στις αντίστοιχες κατηγορίες με αυτές του κανονικού αγώνα, διαδρομή στην οποία θα διεξαχθεί και ο τελικός του Cyclingspot Junior Mountain Bike Cup, το οποίο είναι εντεταγμένο στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπoνδίας Ποδηλασίας.
  Το Camping Lacara φιλοδοξεί να γίνει ο καλοκαιρινός προορισμός όλων των φίλων της ποδηλασίας αφού προσφέρει στους επισκέπτες του την δυνατότητα να συνδυάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους με χαλαρές ή ακόμη και πιο απαιτητικές ποδηλατικές διαδρομές σε χώμα και άσφαλτο.
   Το Camping Lacara προσφέρει δωρεάν διαμονή για όλους όσους θα συμμετάσχουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Lacara Mountain Bike Race, αλλά και τους συνοδούς τους, που θα επιλέξουν να διανυκτερεύσουν την προηγουμένη του αγώνα με δικό τους κατασκηνωτικό μέσο (Σκηνή, Τροχόσπιτο ή Αυτοκινούμενο). 
Σε περίπτωση που κάποιοι αθλητές ή οι συνοδοί τους επιθυμούν να διανυκτερεύσουν σε bungalow ή σε ενοικιαζόμενο τροχόσπιτο θα υπάρξει έκπτωση 20% στις προβλεπόμενες τιμές από τον τιμοκατάλογο του camping (http://www.lacaracamping.gr) .
    Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής σχετικά με το Lacara Mountain Bike Marathon μπορείτε να έχετε στο info@cyclingspot.gr , στο 2310615530 ή στον χώρο των αγώνων έως και 1 ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα.
πηγη: http://www.cyclingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου