Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Στενή, Εύβοια 28-29 Ιουνίου 2014

Πρόγραμμα Διημέρου 28-29 Ιουνίου 2014
 Σάββατο 28 Ιουνίου
   8:00-14:00 : Εγγραφές στο Cafe Elati και παροχή σένσορα
10:00-15:00 : Αναγνωριστική προπόνηση της διαδρομής με uplift
16:00-18:00 : Προκριματικός
18:00-22:00 : Εγγραφές στο Cafe Elati
18:00-22:00 : Εκθέτες στο χώρο της εκκίνησης
Κυριακή 29 Ιουνίου
9:00
9:30 – 14:00

Briefing στο Cafe ElatiΑγώνας Enduro Mediterraneo
14:30-16:00 (ανάλογα με τις συμμετοχές)
Απονομές Επάθλων και κλήρωση δώρων
Υποχρεωτικός Εξοπλισμός
ΟΛΟΙ οι διαγωνιζόμενοι αθλητές και ποδηλάτες έχουν την υποχρέωση να φέρουν τα απαραίτητα προστατευτικά που είναι: Κράνος – Γάντια – Επιγονατίδες. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να φοράνε κράνος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, συμπεριλαμβανομένων των ενδιάμεσων συνδετικών διαδρομών. Για τις ειδικές διαδρομές προτείνεται η χρήση κράνους full face. .

Η μη χρήση προστατευτικών μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό από τη διοργάνωση, καθώς επίσης και στην αφαίρεση του δικαιώματος για συμμετοχή στον αγώνα Enduro Mediterraneo. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν και όσοι δεν συμμετάσχουν στον προκριματικό με την μονη διαφορά πως θα ξεκινήσουν τελευταίοι. Οι εγγραφές και οι σένσορες θα δοθούν αυστηρά και μόνο το Σάββατο.
Τοπικοί κανονισμοί-περιορισμοί
Οι Ειδικές Διαδρομές θα είναι πλήρως σηματοδοτημένες απο τις 9:00 π.μ. το Σάββατο 28 Ιουνίου και διαθέσιμες για ελεύθερες προπονήσεις και δοκιμαστικές. Επιτρέπεται η χρήση άλλου μεταφορικού μέσου (uplift) εκτός του ποδηλάτου για την πρόσβαση στην εκκίνηση του αγώνα ΜΟΝΟ για την ημέρα του Σαββάτου, παρόλα αυτά θα υπάρχει όχημα για uplift απο την διοργάνωση. Για την ημέρα της Κυριακής ΔΕΝ επιτρέπεται η χρήση δικού σας οχήματος. Οι παραβάτες θα λαμβάνουν ποινή 2 λεπτών για οποιαδήποτε απο τις παραπάνω παραβάσεις.
Διαμόρφωση των Ειδικών διαδρομών.
Το συνολικό μήκος διαγωνισμού ανέρχεται στα 29 κμ ενω το total elevation gain/loss είναι 1500μ. Η πρώτη συνδετική διαδρομή θα γίνει μερικώς υποβοηθούμενη απο όχημα λόγω των μεγάλων υψομετρικών. Οι υπόλοιπες  συνδετικές διαδρομές θα γίνονται αυστηρά με πετάλι. Το συνολικό μήκος των Ειδικών Διαδρομών ανέρχεται στα 6,62 κμ. Ο χάρτης των διαδρομών θα δοθεί και online 2 εβδομάδες πριν τον αγώνα. Μη ξεχνάτε πως όλες οι ειδικές διαδρομές είναι μονοπάτια κατάβασης και πρέπει να είστε προσεκτικοί ανα πάσα στιγμή, παρόλο που στα περισσότερα σημεία έχουν γίνει πλήρης ανασχεδιασμός των μονοπατιών για την χρήση ΚΑΙ απο hardtail ποδήλατα. Πρέπει να φοράτε κράνος ανα πάσα στιγμή της διοργάνωσης, καθώς η μή χρηση κράνους μπορεί να προκαλέσει τον αποκλεισμό σας απο τον αγώνα.
Special Stage 1 (PS1)(Downhill): 
Max elevation 1117m. – min elevation 921m.
Ascent: 15m. – Descent: 210m.
Grade: -8,1%
Distance: 1,7km
Special Stage 2 (PS2) (Xirovouni):
Max elevation 1040m. – min elevation 949m.
Ascent: 25m. – Descent: 117m.
Distance: 1,46km
Special Stage 3 (PS3) (S2):
Max elevation 922m. – min elevation 703m.
Ascent: 0m. – Descent: 250m.
Distance: 1,66km
Special Stage 4 (PS4) (Big Bear):
Max elevation 960m. – min elevation 780m.
Ascent: 61m. – Descent: 232m.
Distance: 1,74km
Ο χάρτης του αγώνα
Race Map Steni 2014 gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Juniors – 15 με 18 Με βάση την ηλικία αναβάτη στις 31 Δεκεμβρίου του έτους ανταγωνισμού. (Απαραίτητη η παρουσία και υπογραφή  κηδεμόνα σε ειδική υπεύθυνη δήλωση)
Άνδρες – Όλοι οι χρόνοι των Ανδρών θα τοποθετηθούν στη ίδια λίστα.
Γυναίκες – Όλοι οι χρόνοι των Γυναικών θα τοποθετηθούν στη ίδια λίστα.
Hardtails – Όλοι οι αθλητές με hardtail (ποδήλατο χωρίς πίσω ανάρτηση) θα τοποθετηθούν στη ίδια λίστα
Μετακίνηση με το λεωφορείο της διοργάνωσης
 Θα υπάρξει λεωφορείο απο Θεσσαλονίκη για την μετακίνηση των αθλητών και την οικονομικότερη προσέλευσή σας στον αγώνα. Ο ελάχιστος αριθμός είναι τα 36 ατόμα για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση.
Απαιτείται η προκαταβολή των 10 ευρώ για την κράτηση θέσεων η οποία δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης απο μέρους σας και εφόσον γίνει η μετακίνηση. Αν ακυρωθεί λόγο ελλειπούς προσέλευσης τότε σας θα γίνει επιστροφή χρημάτων στην γραμματεία του αγώνα. Με την συμπλήρωση της φόρμας σας αποστέλλονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία

Το λεωφορείο θα ξεκινήσει απο την Θεσσαλονίκη την Παρασκευή το μεσημέρι απο τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη στις 16:00 και θα επιστρέψει Κυριακή το απόγευμα μετά τον αγώνα. Στην μετακίνηση περιλαμβάνεται η μεταφορά του ποδηλατικού σας εξοπλισμού (και του ποδηλάτου). Εντός της Στενής αν χρειαστούν μετακινήσεις θα περιλαμβάνονται στο κόστος, Ενδεικτικά σας αναφέρουμε πως τα περισσότερα ξενοδοχεία την Στενής βρίσκονται κοντά στο σημείο εκκίνησης.
Οι τιμές για την μετακίνηση :http://enduromediterraneo.com











πηγη:http://enduromediterraneo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου