Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασία για τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Μέγας Αλέξανδρος

 Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωράνε οι προετοιμασίες , του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Μέγας Αλέξανδρος , που θα διεξαχθεί 21 με 23 Μαρτίου .Η πρώτη αγωνιστική ημέρα θα διεξαχθεί , στην Παραλία της Θεσσαλονίκης στις 2.00 το μεσημέρι , σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης , με εκκίνηση και τερματισμό το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου .
Ο πρώτος αγώνας του γύρου είναι ατομική χρονομέτρηση συνολικής απόστασης 5150 μέτρων .
Την επομένη το πρωί από την Πλατεία Επταλόφου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης στις 10.00 το πρωί , σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων , ξεκινάει το Δεύτερο ΕΤΑΠ και αφού διανύσουν 118 χιλιόμετρα οι αθλητές του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Μέγας Αλέξανδρος , θα τερματίσουν στον Αρχάγγελο Πέλλας , του Δήμου Αλμωπίας .
Οι αθλητές θα διασχίσουν τις Πόλεις του Πολυκάστρου και Αξιούπολης ..
.
Από την Αξιούπολη θα ξεκινήσει το δεύτερο αγώνα της η κατηγορία OPEN , όπου σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Αξιούπολης , θα στηθεί μία μικρή γιορτή , για την διέλευση του διεθνή αγώνα , αλλά και την εκκίνηση του Αγώνα της κατηγορίας open .Στον τερματισμό οι συν διοργανωτές Δήμος Αλμωπίας και Δημοτική Ενότητα Αρχάγγελου καθώς και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός σύλλογος Αρχαγγέλου , ετοιμάζουν μια ξεχωριστή γιορτή , για την υποδοχή των αθλητών .
Τρίτη και τελευταία ημέρα σε συνεργασία με τον Δήμο του Κιλκίς , οι αθλητές του διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Μέγας Αλέξανδρος αλλά και οι αθλητές της κατηγορίας open , θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί ,από το Δημαρχείο του Κιλκίς .
Τα πρώτα χιλιόμετρα μέχρι την έξοδο από την πόλη είναι μια κοινή προεκκίνηση ,ενώ στην συνέχεια οι Αθλητές με Δελτίο θα κάνουν 105 χιλιόμετρα ενώ η κατηγορία open 78 μέχρι να τερματίσουν στο σημείο που ξεκίνησαν .

Μεγάλη είναι και η συμμετοχή στην συνδιοργάνωση διεθνή ποδηλατικού Γύρου Μέγας Αλέξανδρος που διοργανώνει Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ , σε συνεργασία με την Ε.Ο.Π., το Υπουργείο Μακεδονία Θράκης ,την Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης , Δήμος Θεσσαλονίκης , Δήμος Αμπελοκήπων, Δήμος Αλμωπίας ,Δήμος Παιονίας, Δήμος Κιλκίς ,Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαγγέλου , ΠΑΟΚ και ΑΙΑΣ Κιλκίς .
Χορηγός επικοινωνίας είναι το Ράδιο Θεσσαλονίκη και Χορηγοί οι εταιρείες : Bianchi , Crono , racesystem , Demaraz και bike-shop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου