Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ξάνθη 12-13 Απριλίου 2014

Σάββατο 12 Απριλίου
9:00 – 13:00 Εγγραφές στο Flowride Bike Shop
9:00 – 17:00 Ελεύθερη προπόνηση
13:00 – 17:00 Επίσημη αναγνωριστική προπόνηση της διαδρομής. (εκκίνηση από το Flowride Bike Shop) Σημείωση: Η επίσημη προπόνηση θα γίνει παρέα με τους διοργανωτές και local riders.
18:00 – 20:00 Εγγραφές στο Flowride Bike Shop
Κυριακή 13 Απριλίου
8:00 – 17:00 Bike Expo στον χώρο εκκίνησης και dj set.
7:30 – 8:30 Εγγραφές στον χώρο εκκίνησης.
8:30 Ενημέρωση αθλητών.
9:00 – 10:30 Προκριματικά.
11:00 – 16:00 Αγώνας Enduro Mediterraneo Ξάνθης.

Υποχρεωτικός Εξοπλισμός..

ΟΛΟΙ οι διαγωνιζόμενοι αθλητές και ποδηλάτες έχουν την υποχρέωση να φέρουν τα απαραίτητα προστατευτικά που είναι: Κράνος – Γάντια – Επιγονατίδες. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να φοράνε κράνος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, συμπεριλαμβανομένων των ενδιάμεσων συνδετικών διαδρομών. Για τις ειδικές διαδρομές προτείνεται η χρήση κράνους full face. Η μη χρήση προστατευτικών μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό από τη διοργάνωση, καθώς επίσης και στην αφαίρεση του δικαιώματος για συμμετοχή στον αγώνα Enduro Mediterraneo.
Τοπικοί κανονισμοί-περιορισμοί
Οι Ειδικές Διαδρομές θα είναι πλήρως σηματοδοτημένες απο τις 9:00 π.μ. το Σάββατο 12 Απριλίου και διαθέσιμες για ελεύθερες προπονήσεις και δοκιμαστικές. Απαγορεύεται η χρήση άλλου μεταφορικού μέσου (uplift) εκτός του ποδηλάτου για την πρόσβαση στις ειδικές διαδρομές για προπόνηση καθόλη την διάρκεια του διημέρου. Οι παραβάτες θα λαμβάνουν ποινή 2 λεπτών για την παραπάνω παράβαση.
Οι Ειδικές Διαδρομές θα είναι τέσσερις στον αριθμό. Παρακάτω θα δείτε το μήκος τους με συνολικά χμ κατάβασης 7,1 km. Ολόκληρη η διαδρομή του αγώνα είναι ένας κύκλος 25 km ενω το total elevation gain/loss είναι 1400μ. Ο χάρτης των διαδρομών θα δοθεί και online 2 εβδομάδες πριν τον αγώνα.
PS1 : 2,2 km
PS2 : 1,7 km
PS3 : 1,2 km
PS4 : 2 km
Προκριματικός : περίπου 500m
Μετακίνηση με το λεωφορείο της διοργάνωσης
Θα υπάρξει λεωφορείο απο Αθήνα για την μετακίνηση των αθλητών και την οικονομικότερη προσέλευσή σας στον αγώνα. Ο ελάχιστος αριθμός είναι τα 36 ατόμα για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση.
Απαιτείται η προκαταβολή των 10 ευρώ για την κράτηση θέσεων η οποία δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης απο μέρους σας και εφόσον γίνει η μετακίνηση. Αν ακυρωθεί λόγο ελλειπούς προσέλευσης τότε θα γίνει επιστροφή χρημάτων στην γραμματεία του αγώνα.
Το λεωφορείο θα ξεκινήσει απο την Αθήνα την Παρασκευή το μεσημέρι και θα επιστρέψει Κυριακή βράδυ (αναλυτικότερο δρομολόγιο θα ανακοινώσουμε σύντομα). Στην μετακίνηση περιλαμβάνεται η μεταφορά του ποδηλατικού σας εξοπλισμού ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ σε ειδικά διαμορφωμένο  τρειλερ, καθώς και η μετακίνηση σας εντός της Ξάνθης απο και πρός το ξενοδοχείο για όσους μείνουν σε ξενοδοχείο μακριά απο το σημείο εκκίνησης. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε πως τα περισσότερα ξενοδοχεία την Ξάνθης βρίσκονται κοντά στο σημείο εκκίνησης. Για συμμετοχή στη μετακίνηση συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
ΕΔΩ :http://enduromediterraneo.com/xanthi-12-13-apriliou-2014/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου