Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Βραβεύτηκε ο Ζήσης Σούλιος από τον ΠΣΑΤ

 
Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές, αθλήτριες και ομάδες τις χρονιάς σε μια λαμπρή τελετή που διεξήχθη στο αμφιθέατρο (Μελίνα Μερκούρη) του σταδίου ειρήνης και φιλίας (ΣΕΦ), παρουσία της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας, προσωπικοτήτων του αθλητισμού αλλά και πλήθος κόσμου.

Ο Τρικαλινός ποδηλάτης έλαβε την τιμητική βράβευση του καλύτερου «ανερχόμενου ταλέντου 2013-2014».
Τα έπαθλα «ανερχόμενου ταλέντου» απονεμήθηκαν στην αθλήτρια του χάντμπολ Δωροθέα Γρούμπα , που συνδυάζει εξαιρετικά τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές (εισήχθη πρώτη στην Ελλάδα στο τμήμα Λογιστικής), στον αθλητή της κολύμβησης Απόστολο Χρήστου και στον  Ζήση Σούλιο.
Μετά από εισήγηση της ΕΟΠ ο Ζήσης Σούλιος ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της ποδηλασίας για τις βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών.
Το 2013 μόλις στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία εφήβων έφερε τις μεγάλες επιτυχίες για την Ελληνική ποδηλασία, κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καθώς και 7η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. 
Ο Ζήσης είναι μαθητής της τρίτης λυκείου, στο 7ο λύκειο Τρικάλων και αγωνίζεται με τα χρώματα του Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ υπό την επίβλεψη του προπονητή του Ταμανάκια Μιχάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου