Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Πρωτάθλημα Μακεδονίας – Θράκης Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ)


Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο «ΒΕΛΟΣ», τον ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΥΚΕΩΝ και την ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, διοργανώνουν το Πρωτάθλημα Μακεδονίας – Θράκης Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ), στις κατηγορίες Ανδρών – Εφήβων – Παίδων – Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων, Μasters, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015.
Παράλληλα με τους αγώνες πρωταθλήματος διοργανώνεται και Open αγώνας (Λαϊκός) για τους Δημότες του Δήμου Νεαπόλεως-Συκεών (και όχι μόνο) σε διαφορετική διαδρομή από αυτήν του Πρωταθλήματος.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:
ΤΟΠΟΣ: ΣΕΙΧ ΣΟΥ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ-ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΟ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

Αγώνες πρωταθλήματος cross country 5,8 klm
Αγώνας open 10 klm
Ώρα εκκίνησης:
10:30 Παίδες – Γυναίκες – Νεανίδες – Κορασίδες
11:45 Μasters
11:50 Οpen Αγώνας (Λαϊκός) Ορεινής Ποδηλασίας
13:15 Άνδρες – Έφηβοι ΑΠΟΝΟΜΕΣ: επί τόπου μετά το πέρας των αγώνων.
Τα Σωματεία με τους αθλητές τους να φροντίσουν να βρίσκονται εγκαίρως για υπογραφές και παραλαβή αριθμών.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2015.
Η Ένωση δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Στον Οpen αγώνα (Λαϊκός) μπορούν να τρέξουν από 15 χρονών και άνω. Για τους ανηλίκους θα πρέπει στο σχετικό έντυπο συμμετοχής να υπογράφει και ο κηδεμόνας αναγράφοντας και τον αριθμό της Αστυνομικής του Ταυτότητας. Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράφουν ειδική φόρμα συμμετοχής και υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί από γιατρό και είναι σε θέση να αγωνισθούν.
Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για όλους.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Για όλες τις κατηγορίες με Φαξ στο 2310 200159 στα γραφεία της Ένωσης ή email στο epsmath@otenet.gr το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 04-03-2015.
Στον Open αγώνα (Λαϊκό) η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να στέλνονται και στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών του Δήμου Νεάπολης -Συκεών. Πληροφορίες στο 2313329540.
Επίσης στον Open αγώνα (Λαϊκός – από 15 και άνω) θα γίνονται δεκτές συμμετοχές και επί τόπου στη γραμματεία του αγώνα, το αργότερο μέχρι τις 11:00 π.μ. της 08.03.2015.
.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
1ος Νικητής ανά κατηγορία Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα, 2ος Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα, 3ος Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα, 4ος,5ος,6ος, Διπλώματα.
OPEN-ΛΑΪΚΟΣ
1ος Νικητής κύπελλο, χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα, 2ος Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα, 3ος Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα.
Δίπλωμα συμμετοχής θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
Στις εκτός Θεσσαλονίκης ομάδες θα καλυφθεί μέρος των οδοιπορικών, ανάλογα του αριθμού συμμετεχόντων και της απόστασης της έδρας του σωματείου.
Επίσης θα υπάρχει παροχή σάντουιτς, χυμών και νερών σε όλους τους συμμετέχοντες.
Για τους θεατές έχουμε μεριμνήσει για την ύπαρξη καντίνας στο χώρο της εκκίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου