Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

«8 εβδομάδες πριν τα πλευρά μου έδειχναν έτσι» - Η απίστευτη ανάρρωση της Ολυμπιονίκη αθλήτριας της ποδηλασίας Dani King



Η Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία αποκαλύπτει την απίστευτα γρήγορη ανάρρωση που είχε από πέντε σπασμένα πλευρά και ρήξη πνεύμονα.

Η Βρετανίδα Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας Dani King χαροποίησε τους φίλους της με την αποκάλυψη ότι ήταν σε θέση να οδηγήσει 100 χιλιόμετρα μετά την ανάρρωση από ένα τρομερό ατύχημα που είχε κατά την προπόνηση πριν από δύο μήνες, που της στοίχισε ρήξη στον ένα πνεύμονα και σπάσιμο σε πέντε πλευρά.
Η 24χρονη ήταν μέλος της ομάδας του Ομαδικού Πουρσουΐτ της Μεγάλης Βρετανίας που κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και αποτελεί ένα πραγματικό ταλέντο στο άθλημα...

Η King έμεινε 11 ημέρες στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα και χτες ανέβασε μια φωτογραφία στο Tweeter με τα σπασμένα της πλευρά για να τονίσει την εκπληκτική της ανάρρωση.
Συγκεκριμένα έγραψε: "8 weeks ago my ribs looked like this ... Today I rode 100km." (8 εβδομάδες πριν τα πλευρά μου έδειχναν έτσι… Σήμερα έκανα 100χλμ)
Ήταν πραγματικά ένα συγκινητικό κι εμπνευστικό μήνυμα, όχι μόνο για τους φίλους της που ανησυχούσαν, αλλά και για όλους εμάς τους υπόλοιπους που μπορούμε να τη νοιώσουμε. Είναι όντως μια καταπληκτική ιστορία που δείχνει την επιμονή και την αποφασιστικότητα που συνηθίζεται να διακατέχει όσους κάνουν πρωταθλητισμό.

Πηγή: Eurosport

πηγη http://www.mbike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου