Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Επιστροφή του Χαιδεμενάκη Χαράλαμπου στους αγώνες Downhil


Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατάβασης (downhill) το διήμερο 11 και 12 Οκτωβρίου, στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας στα Γρεβενά με τέσσερις αθλητές.
Διοργανώτρια η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) με συνδιοργανωτές της, τον ΠΑΟ Φοίνικα, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας και τον ΕΠΟ Γρεβενών.
Ο καιρός ήταν ιδανικός και τις δυο ημέρες. Ο ήλιος είχε στεγνώσει τα μονοπάτια από την υγρασία και βοήθησε τους αθλητές να κάνουν καλύτερους χρόνους. Το θέαμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, με δυνατές μονομαχίες...

O Χαράλαμπος Χαϊδεμενάκης τερμάτισε στην 5η θέση, κάνοντας εντυπωσιακή επάνοδο μετά από δίχρονη απουσία λόγω τραυματισμού. Πολύ καλή παρουσία είχε ο θεαματικός Αλέξανδρος Σταυρουλάκης, που τερμάτισε 9ος, ενώ ο Ιορδάνης Καναρίδης και ο Κωνσταντίνος Ορφανουδάκης κατέκτησαν την 17η και 18η θέση αντίστοιχα.
Σε κοντινή απόσταση, στη Σφενδάμη Πιερίας, διοργανώθηκε νυχτερινός αγώνας cross country το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στον οποίο έλαβαν μέρος τρεις από τους προαναφερόμενους αθλητές. 
Ο Κωνσταντίνος Ορφανουδάκης τερμάτισε στην 5η θέση της γενικής κατάταξης και στην 3η της κατηγορίας ανδρών, ο Χαράλαμπος Χαϊδεμενάκης στην 7η γενικής και 5η ανδρών και ο Ιορδάνης Καναρίδης στην 35η γενικής.
Ευχαριστούμε τον χρυσό χορηγό ΑΝΕK LINES και τους χορηγούς: IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, κατάστημα ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ-Βρίσκεις λύσεις-MINOA PALACE resort and spa, Θερμοϋδραυλικές Εφαρμογές ΚΟΥΤΣΟΥΚΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, LION BIKE RENTAL, Μικρό CAFÉ-νείο, κατάστημα ΣΧΕΤΑΚΗΣ STIHL, Κατάστημα ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ και καφέ ΦΟΙΝΙΚΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου