Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Πρωταγωνιστής ο Σπαρτιατικός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας

 Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία τελείωσε το τριήμερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας Εφήβων, Παίδων, Νεανίδων, Κορασίδων, που έγινε στις 25, 26 και 27 Απριλίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών.
27 σωματεία από όλη την Ελλάδα με 102 αθλητές και αθλήτριες, αντάμωσαν και αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο αναδεικνύοντας τους Πρωταθλητές του 2014.
Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π Θανάσης Τερζής δήλωσε: ‘’Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να φέρουμε εις πέρας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, να δώσουμε στους αθλητές και τις αθλήτριες την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους, υλοποιώντας παράλληλα την δέσμευσή μας για απρόσκοπτη διεξαγωγή όλων των αγώνων που έχουν ανακοινωθεί. ..

Ελπίζουμε όλοι να βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση για το καλό των αθλητών και των ομάδων.
 Η Ε.Ο.Π ευχαριστεί θερμά όλους όσους πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και ειδικά την αγωνόδικο επιτροπή, τους κριτές και τους τεχνικούς συμβούλους οι οποίοι με φιλότιμες προσπάθειες και ζήλο συνεισέφεραν τα μέγιστα στην άρτια διεξαγωγή ενός δύσκολου πρωταθλήματος. Δυστυχώς λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από την νεροποντή, δεν έγινε δυνατό να διεξαχθούν τα δύο αγωνίσματα του Σκρατς Παίδων και Εφήβων, για τα οποία θα οριστεί νέα ημερομηνία, μετά από απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής’’.
more bike news : http://www.cyclingnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου