Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αντωνιάδης στον δεύτερο αγώνα του Cyclingspot Mountain Bike Cup

 Με σύμμαχο τον καιρό για ακόμη μία φορά και με την παρουσία περισσοτέρων απο 200 αθλητών όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε χθές ο δεύτερος αγώνας του Cyclingspot Mountain Bike Cup
 Ο δεύτερος αγώνας του κυπέλλου ήταν ένας αγώνας cross country σε μια διαδρομή 4,2 χιλιομέτρων που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.
   Νικητής του αγώνα στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της επαγγελματικής ομάδας SMF αναδείχτηκε ο Βαλκανιονίκης Δημήτρης Αντωνιάδης ο οποίος κάλυψε την απόσταση των 30 χιλιομέτρων σε 1 ώρα 18 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα ενώ τις δύο υπόλοιπες θέσεις στο βάθρο των νικητών του αγώνα συμπλήρωσαν οι συναθλητές του Αλέξανδρος Ιορδανίδης και Αλέξανδρος Βροχίδης, οι οποίοι έλυσαν τις “διαφορές” τους επάνω στην γραμμή του τερματισμού. 
Στην γενική κατάταξη του κυπέλλου μετά απο τον δεύτερο αγώνα ο Αλέξανδρος Ιορδανίδης πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 380 βαθμούς, ενώ με τους ίδιους βαθμούς στην δεύτερη θέση, αλλά με χειρότερη θέση στον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα, βρίσκεται ο Αλέξανδρος Βροχίδης...

 Στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης με 330 βαθμούς ανέβηκε ο Γιάννης Σπυρίδης μετά απο την εκπληκτική του εμφάνιση στον δεύτερο αγώνα, ενώ πίσω του με τους ίδιους βαθμούς επίσης βρίσκεται ο έφηβος Χρήστος Μεταλλίδης που εντυπωσιάζει με την απόδοσή του.
  Εντυπωσιακή ήταν για ακόμη μια φορά η πολύ μεγάλη συμμετοχή στις μικρές κατηγορίες, όπου οι αθλητές άγγιξαν τους εκατό, γεμίζοντας αισιοδοξία για το μέλλον της ποδηλασίας της Βόρειας Ελλάδας. Για πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια φαίνεται πως οι ομάδες επενδύουν στις μικρές ηλικίες και είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο πως τα αποτελέσματα θα έχουν σύντομα αντίκρισμα. 
 Το Cyclingspot θα ήθελε να ευχαριστήσει την DRIFT μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Θεσσαλονίκης, την επιχείρηση Πλατανόραμα και τους χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης cyclingnews.gr και snowboardholics.gr για την συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.
 Ο επόμενος αγώνας του Cyclingspot Mountain Bike Cup θα διοργανωθεί στις 23 Φεβρουαρίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον τοπικό ποδηλατικό όμιλο σε έναν αγώνα enduro, αγώνα που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης και που σίγουρα θα προσελκύσει και πολλούς αναβάτες από τον χώρο της κατάβασης.
  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση μπορείται να έχετε μέσω της σελίδας του Cyclingspot στο facebook στην διεύθυνση www.facebook.com/cyclingspot ενώ φωτογραφίες από την διοργάνωση μπορείτε να προμηθευτείτε από την διεύθυνση www.mtbphoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου