Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Πρόταση μομφής κατά της διοίκησης της ΕΠΣΜΑΘ

Πρόταση μομφής κατά της διοίκησης της ΕΠΣΜΑΘ κατέθεσαν τα σωματεία της ένωσης που διαμαρτύρονται για την μη τήρηση της συμφωνίας , για ανανέωση του διοικητικού συμβουλίου .Τα σωματεία διαμαρτύρονται μιας που ουσιαστικά δεν εκπροσωπούνται στην πλειονότητά τους στο διοικητικό συμβούλιο , αλλά και της διοικητικής απραξίας .
Την πρόταση Μομφής συνυπογράφουν τα σωματεία ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ , ΒΕΛΟΣ , ΠΑΟΚ ,ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ , ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ , ΒΑΟ , ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
Αναλυτικά η πρόταση μομφής :
´´κ. Πρόεδρε,
Στην Γενική Συνέλευση της 04.11.13, σε σχετικό αίτημα των Σωματείων -Μελών που μετείχαν στην Συνέλευση, υποσχεθήκατε ότι θα προκηρύσσατε εκλογές προκειμένου να ανανεωθεί το Διοικητικό δυναμικό της Ένωσης και να δoθεί διέξοδος στην στασιμότητα και την απραξία στην οποία έχει περιέλθει η Ποδηλατική Ένωση της Βόρειας Ελλάδας.
Αντ´ αυτού, μόλις περάσατε την σκόπελο της έγκρισης του Προυπολογισμού, κωφεύσατε στην επιθυμία της πλειοψηφίας των Σωματείων- Μελών σας και λησμονήσατε τα υπεσχημένα.
Αναγκαζόμαστε λοιπόν, κάνοντας χρήση της δυνατότητας που μας παρέχει το Καταστατικό μας (άρθρ. 16 παρ.1 και 2), να σας ζητήσουμε να συγκαλέσετε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα:
Πρόταση μομφής κατά της Διοίκησης της ΕΠΣΜΑΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου